tirsdag den 28. januar 2014

Palmin Smørcreme, PSC


Opsmøringen er noget af det vigtigste for at få en flot betrukket kage! Det er vigtigt at det man bruger bliver stift når det får lov til at tørre, og at man kan smøre kagen op så den får rene og skarpe linjer. PSC er rigtig god til dette, og man kan finde mange forskellige opskrifter på denne creme inde på nettet. Jeg viser her min opskrift. 

Smørcremen kan bruges med det samme, men den kan også sættes på køl og når den skal bruges blødes den langsomt op i mikroovnen i korte intervaller.  

Det kan være en rigtig god idé med en røremaskine, men håndmixeren fungerer også fint. 

Ingredienser
125 g rigtig smør (det man køber i staniolpakker)
125 g palmin
500 g flormelis
1½ tsk vanilleextract (man kan bruge vanillesukker, men jeg foretrækker extract)
2-3 spsk. mælk

Fremgangsmåde
1) Smør og palmin piskes rigtig godt sammen. Det skal være meget blødt og skal piskes i min. 5 minutter til en lys og ensartet masse.
2) Vanillen piskes i.
3) Flormelis tilsættes lidt ad gangen og det piskes rigtig godt igennem. Man skal ikke kunne mærke "sandkorn" hvis man gnider det mellem to fingre.
4) Til sidst tilsættes mælk, alt efter hvor blød man vil have den. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar